nieuws

Puky gaat voor stenen winkels

Winkel 674

De laatste drie jaar is het nodige veranderd bij Puky. Sinds er in 2015 een nieuwe directeur werd aangesteld, maakte het Duitse bedrijf een moderniseringsslag door. Jeroen Goldschmidt, agent van Puky in Nederland, is blij met de vernieuwing.

Puky gaat voor stenen winkels
De Puky Skyride, volgens Puky de Mercedes onder de kinderfietsen.

“Als je kijkt naar de catalogus van drie jaar geleden en die van nu dan zie je een wereld van verschil. De hele collectie is gerestyled, qua kleuren en design”, geeft hij aan. De modernisering betrof niet alleen de collectie, maar ook de uitstraling naar buiten. “Puky is inmiddels op alle platformen in de social media aanwezig. Ook de site en  het bestelplatform werden vernieuwd, waardoor retailers sneller een model kunnen zoeken en bestellen.”

Vernieuwde collectie zorgt voor meer verkopen

Volgens Goldschmidt zijn bestaande retailers blij met de vernieuwing: “Ik krijg veel positieve reacties. De vernieuwde collectie zorgt voor meer verkopen in de winkel.” Puky zet voor 2019 in op stenen winkels. “We zoeken actief contact met nieuwe winkels en hebben een extra vertegenwoordiger op de weg die nieuwe fietsretailers bezoekt in Nederland.”
Bij Puky ligt de nadruk volgens Jeroen Goldschmidt op een goede prijs-/kwaliteitverhouding. “Kwaliteit is een van de kernwaarden. Ik durf te zeggen dat we de beste voormontage hebben van alle kinderfietsen die in Nederland worden verkocht. De hele productie gebeurt in Duitsland, maar het verschil in prijs met fietsjes die uit het verre oosten komen wordt steeds kleiner. Groot voordeel van Puky voor een dealer is ook de serviceondersteuning. We kunnen nu nog onderdelen leveren van fietsjes die al 5 jaar uit de collectie zijn. Dat wordt zeer gewaardeerd.”

Foto's

Reageer op dit artikel