nieuws

Klanten Oneway kunnen aftermarket producten Schwalbe bestellen

Winkel 284

Oneway Bike Industry gaat de aftermarket producten van Schwalbe distribueren voor CUBE dealers in Benelux, Engeland en Ierland. Klanten van Oneway kunnen de banden bestellen via de Oneway webshop.

Klanten Oneway kunnen aftermarket producten Schwalbe bestellen
De Schwalbe Racing Ray.

Door de grote vraag van CUBE dealers voor origineel gespecificeerde banden heeft Oneway besloten Schwalbe banden aan te gaan bieden. Commercieel directeur van Oneway Bike Industry Bart van den Biggelaar is blij met de samenwerking. “Hiermee vergroten we ons full service pakket naar de dealer. Door Schwalbe aan ons gamma toe te voegen kunnen we de dealer een rond pakket aanbieden, zodat hij kan voldoen aan de wensen van de consument. Als je een CUBE fiets hebt, wil je bij de eventuele vervanging van je banden, toch hetzelfde type band kopen.“

Reageer op dit artikel