nieuws

Gazelle vervangt voorvorken van Esprit modellen uit 2016 en 2017

Winkel 1909

Gazelle heeft besloten de voorvorken te vervangen van het model Esprit C7 van een aantal series uit 2016 en 2017. Volgens commercieel directeur Ferdi Ertekin hoeven consumenten niet bang te zijn dat de voorvork spontaan breekt.

Gazelle vervangt voorvorken van Esprit modellen uit 2016 en 2017
Foto Gazelle

“Tijdens een interne kwaliteitstest is gebleken dat er in zeer extreme omstandigheden mogelijk een vermoeiingsscheur kan ontstaan in de voorvork van de Esprit. Maar omdat de voorvork van staal is, zal deze niet spontaan breken”, aldus Ferdi Ertekin. Hij geeft aan dat het hierbij gaat om een voorzorgsmaatregel: “Er zijn bij ons geen klachten binnengekomen van consumenten over de voorvork bij de Esprit. Het betreft een beperkt aantal series uit 2016 en 2017.” Betrokken retailers hebben vanuit Gazelle een overzicht van alle framenummers en nieuwe voorvorken ontvangen.

Vervanging voor eind januari

Gazelle hoopt de vervanging van de voorvorken voor eind januari af te ronden.

 

 

 

Reageer op dit artikel