nieuws

Schrijf in voor de Fiets Innovatie Awards 2019

Winkel 135

In 2019 worden door RAI Vereniging voor de 14e keer de Fiets Innovatie Awards uitgereikt voor de meest innovatieve, duurzame, verfrissende oplossing voor op, aan, achter of onder de fiets.

Schrijf in voor de Fiets Innovatie Awards 2019

De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Vorig jaar wonnen de Trek Cable Guidr, Schwalbe Airless System en de Velco Winkbar de Fiets Innovatie Awards 2018. Schwalbe ontving zelfs de Golden Award.

Schrijf in voor 28 januari 2019

Inschrijving voor de Fiets Innovatie Awards kan tot uiterlijk 28 januari 2018 op de website van de verkiezing. De inzendingen dienen uiterlijk 7 februari 2019 binnen te zijn voor de jurering. De uitreiking van de Fiets Innovatie Awards vindt plaats op vrijdag 1 maart 2019 bij de opening van de beurzen Bike MOTION en E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht.

Fiets Awards 2019

Naast de Fiets Innovatie Award worden op 1 maart ook de Fiets, E-bike, Speed E-bike, Racefiets en MTB van het Jaar 2019 bekendgemaakt. De inschrijving voor die Fietsverkiezing is ook al geopend. Inzendingen voor de Fietsverkiezing 2019 moeten uiterlijk 21 januari 2019 aangemeld worden op de site van Fiets Awards 2019 en uiterlijk 28 januari beschikbaar zijn voor jurering.

 

Foto's

Reageer op dit artikel