nieuws

Oneway Distribution pakt uit op Velofollies

Winkel 366

Oneway Distribution is met veel merken én een groots prijzenspektakel aanwezig op Velofollies in het Belgische Kortrijk (18-20 januari). Van de merken Spiuk, Juice Lubes, Scope Cycling, Ere Research, Urge SQlab en Selle Italia kun je producten verwachten op de stand van Oneway Distribution.

Oneway Distribution pakt uit op Velofollies

Voor Oneway Distribution is het ‘altijd een feest om op de Velofollies aanwezig te zijn’, aldus de leverancier. “Daarom gaan we flink uitpakken. Met veel merken, maar ook met een prijzenspektakel. Binnenkort wordt de prijzenpot bekendgemaakt op www.o-w-d.nl. En om het feestje af te maken is er ook een lekkere smoothie af te halen op onze stand 512B”, zegt Oneway Distribution.

Merken op Velofollies

Dit jaar neemt Oneway Distribution een selectie van haar merken mee naar Velofollies. Waaronder Spiuk. “De Spaanse marktleider op het gebied fietskleding heeft een aantal top of the line racefietsschoenen en hoogwaardige helmen. De modellen zien er strakker uit en hebben nieuwe kleurcombinaties”, zegt Oneway Distribution.

Juice Lubes

“Met de winterse maanden is de fiets onderhouden super belangrijk. Juice Lubes heeft voor elke onderhoudsklus  een geschikt middel. Of het nu is om schoon te maken, frictie moet creëren of juist een geoliede machine van de fiets moet maken.”

Scope Cycling

De fanatieke fietser wil zo hard mogelijk over het asfalt vliegen. Hogere snelheden betekent ook harder remmen. “Daar hebben ze bij Scope het speciale remoppervlak voor ontwikkeld, voor optimale remkracht. De wielen kunnen tot wel 280 ⁰C aan. Dat maakt ze de perfecte upgrade voor een fiets. Ze zijn enorm stijf en licht, waardoor je geen power verliest en meer snelheid opbouwt”, aldus de leverancier.

Ere Research

De CEO en oprichter van Ere Research komt naar de beurs en neemt zijn nieuwste product mee.”De nieuwe zadellijn van het Zwitserse merk met het revolutionaire comfort trigger is te zien en te voelen. Dit 3-in-1 zadel geeft de fietser heeft zelf de macht de flexibiliteit van het zadel te bepalen tijdens de tocht. Naast het zadel, zijn de hoogwaardige fietsbanden op de expositie die stuk voor stuk uitdagers zijn van de meeste bekende merken. Daarbij ondergaan de producten een zware test, want Fabian Cancellara helpt mee bij de ontwikkeling van de producten.”

Urge

Urge ontwikkelt helmen zo eco-vriendelijk mogelijk. De Cyclepet helmen maken ze van gebruikte plastic flessen. Bij de Veggie-helmen vervangen ze een deel van het glasvezel voor een 100% natuurlijk materiaal. “Met de helmen van Urge bike products ga je veilig en milieuvriendelijk de weg op”, zegt Oneway Distribution.

SQlab

Nooit meer zadelpijn, en geen tintelende vingers meer. Volgens Oneway Distribution kan het met SQlab. “Ze nemen de ergonomie als wetenschap mee in de ontwikkeling van de zadels, sturen, handvatten en pedalen. Je volgende tocht met de SQlab-producten wordt je meest comfortabele tocht ooit. Op de stand kun je zelf voelen wat de handvatten en zadels zo speciaal maakt.”

Selle Italia

Het Italiaanse merk komt met de off-road zadellijn naar de beurs. Ook aanwezig is renner Mathieu van der Poel. Verder zijn diverse andere zadels van Selle Italia te zien tijdens Velofollies.

Reageer op dit artikel