nieuws

Specialized vernieuwt Hotwalk loopfiets

Winkel 529

Specialized vernieuwt de Hotwalk loopfiets. De Hotwalk heeft een lagere standover-hoogte en een langere wielbasis.

Specialized vernieuwt Hotwalk loopfiets

Met de Hotwalk loopfiets kunnen de kleinsten op een veilige, toegankelijke en vooral leuke manier wennen aan het gevoel van fietsen.

Loopfiets stabieler

Deze vernieuwde uitvoering is voorzien van een lagere standover-hoogte zodat ook kleinere kinderen met de Hotwalk uit de voeten kunnen. Ook heeft Specialized de wielbasis verlengd voor stabielere rijeigenschappen.

Nauwelijks onderhoud en geen lekke banden

Specialized vernieuwt de Hotwalk loopfiets. De Hotwalk heeft een lagere standover-hoogte en een langere wielbasis.“Er is eigenlijk niets aan de fiets dat kapot kan gaan bij een tuimelpartij, dus hij heeft nauwelijks onderhoud nodig”, zegt Specialized. “Bovendien hebben we Airless Rhythm Lite Sport banden gemonteerd die nooit hoeven te worden opgepompt en niet lek kunnen gaan.”

Reageer op dit artikel