nieuws

Peter Sagan performance zonnebril met klassieke look

Winkel 420

De nieuwe zonnebril 100% Glendale is ontstaan door een samenwerking tussen het in San Diego gevestigde bedrijf 100% en drievoudig wereldkampioen Peter Sagan. De bril is geïnspireerd op de oldskool Amerikaanse muscle cars. De Glendale heeft een vintage look maar is uitgerust met de nieuwste technieken.

Peter Sagan performance zonnebril met klassieke look
Peter Sagan met de Glendale zonnebril. Foto 100 Procent

Het in San Diego gevestigde 100% haalde Sagan naar Amerika om de krachten te bundelen voor de Glendale. De Glendale bril lijkt op de Barstow goggle die in de motorsport bekend staat vanwege zijn comfort, bescherming en helderheid. Het frame is beschikbaar in vier verschillende kleuren en is van lichtgewicht TR90 kunststof. Dit materiaal is niet alleen laag van gewicht, maar ook onbreekbaar. Het neusstukje en de uiteinden van de pootjes zijn voorzien van ultra-grip rubbers. Deze zijn naar eigen wens en pasvorm aan te passen.

Ventilatieopening om beslaan tegen te gaan

Het frame van de bril loopt boven de lens langs tot halverwege de zijkant, daar waar de pootjes beginnen. De zijkant is deels open en aan de onderkant van de lens is er weer een gedeeltelijk frame. Dit deel van het frame is voorzien van ventilatie openingen om het beslaan tegen te gaan.

Verkrijgbaar met verschillende lenzen

De bril is verkrijgbaar met verschillende lenzen en hebben een 100% UV-protectie. Standaard wordt er een clear-lens meegeleverd. De lens heeft een krasvaste coating en is behandeld zodat hij water, vuil en olie afstoot. Optioneel kan je bij deze bril, net als bij de overige brillen, kiezen voor een HiPER lens. Dit type lens werkt contrast verhogend en geeft een helder zicht. Deze lenzen zijn ook los verkrijgbaar.
De 100% Glendale bril is verkrijgbaar voor € 190,-. Daarvoor krijg je naast de bril ook een clear-lens, hard-case koker voor bril en lens, extra neusvleugel en een microfiber doekje. Importeur van de Glendale is Wolvenberg in het Belgische Kontich.

 

Foto's

Reageer op dit artikel