nieuws

Tehava distributeur van Smith fietsbrillen en fietshelmen

Winkel 410

Tehava is voor de Benelux exclusief distributeur geworden van de fietsbrillen en fietshelmen van Smith. “Deze pionier in high-end brillen en helmen biedt een uniek assortiment voor race en mountainbike”, zegt Tehava.

Tehava distributeur van Smith fietsbrillen en fietshelmen

Het Amerikaanse Smith maakt nu 10 jaar fietsbrillen en fietshelmen, maar bestaat al sinds 1965. In dat jaar kwam het met zijn eerste skibril. Smith is al jaren marktleider in Noord-Amerika op gebied van skihelmen en -brillen. Het merk is vooruitstrevend en combineert geavanceerde technologie met geoptimaliseerde prestaties en een strakke stijl.

Fietshelmen met Koroyd-technologie

Tehava is voor de Benelux exclusief distributeur geworden van de fietsbrillen en fietshelmen van Smith.Datzelfde doet het als het gaat om fietshelmen en fietsbrillen. Zo maken de fietshelmen gebruik van zogeheten Koroyd-technologie. “Deze superieure protectie heeft een unieke structuur. Daarbij drukt het Koroyd-systeem op het moment van impact een gecontroleerde manier in elkaar. Daardoor vertraagd en vermindert de impact drastisch”, zegt Tehava.

En: “Dankzij Koroyd’s open cel constructie is het systeem volledig ademend. Warme lucht op het hoofd van de fietser wordt afgevoerd en koele lucht komt naar binnen. Met dank aan een perfecte ventilatie en het VaporFit- systeem ben je onder alle omstandigheden verzekerd van comfort en een ideale pasvorm.”

Smith fietsbrillen

Tehava is voor de Benelux exclusief distributeur geworden van de fietsbrillen en fietshelmen van Smith.De fietsbrillen van Smith zijn ontwikkeld om perfect aan te sluiten op de helmen. “Niet alleen dankzij de looks. Ook dankzij Ultimate eyewear integration past deze zonnebril ideaal op de helm wanneer je deze niet nodig hebt”, zegt Tehava.

De ChomaPop lenstechnologie biedt een zeer helder zicht. “ChromaPop verbetert de helderheid en de natuurlijke kleur zodat je moeiteloos meer details kunt zien. Meer detail en helderheid geeft jou de mogelijkheid om nog zelfverzekerder te fietsen met meer plezier”, zegt de leverancier.

Reageer op dit artikel