nieuws

Succesvolle huisshow BIG bicycles met 70 jaar Rivel

Winkel 700

De huisshow van BIG bicycles vond plaats op 9, 10 en 11 september. Nieuw dit jaar was dat voorafgaand aan de huisshow een consumentendag werd gehouden op 8 september. Alles stond in het teken van het 70-jarig jubileum van het merk Rivel.

Succesvolle huisshow BIG bicycles met 70 jaar Rivel
Op zondag 24 en maandag 25 maart aanstaande organiseert BIG Bicycles weer haar voorjaarsshow in Deventer.

Jan Hafkamp en Alma de Weerd hebben de afgelopen jaren de wederopstanding van het merk Rivel met succes uitgevoerd. Zij hebben Rivel weer op de kaart gezet én realiseren met hun marketingstrategie ook een goede marge voor de vakhandel. Jan Hafkamp: “Met bestaande en nieuwe modellen is het seizoen 2018-2019 door de dealers goed ontvangen. Ook zijn er nuances in de kleurstellingen aangebracht waarbij de Rivel Central Park in een zeeblauwe toon opvalt evenals de Rivel Riviera in blauwgrijs. Succesvol zijn de Rivel Fairbanks, Rivel Reno en Rivel Montana. Fietsen in verschillende prijsklassen die goed in de markt liggen.”

Rivel met AEG en BOSCH

In 2019 brengt BIG bicycles Rivel e-bikes met een AEG en BOSCH middenmotor op de markt. Stille krachtige motoren. “Met de Rivel AEG Pike heeft Mark (accountmanager) de afgelopen week de Mont Ventoux beklommen, dat was een makkie zoals hij zelf aangaf”, aldus Hafkamp. “Meer keuze in motoren en modellen die qua styling met de tijd meegaan, waardoor ook de generatie dertigers steeds vaker gebruik maakt van een e-bike vooral voor het woon-werkverkeer. We zijn zeer tevreden over de afgelopen 3 dagen ook de consumenten dag was zeer druk bezocht.”

Lees ook: Rivel viert 70-jarig bestaan met huisshow

Reageer op dit artikel