nieuws

RS Bicycles heeft met WinkBar primeur op Vélovak

Winkel 359

RS Bicycles laat op de komende Vélovak de eerste werkende WinkBar in Nederland zien. De WinkBar is een interactief fietsstuur met onder meer navigatie, verlichting, anti-diefstalfunctie en track&trace-functie.

RS Bicycles heeft met WinkBar primeur op Vélovak

De WinkBar won dit jaar de Fiets Innovatie Award. Op Vélovak laat RS Bicycles de eerste werkende WinkBar in Nederland zien. De WinkBar is een interactief stuur met navigatie, verlichting, anti-diefstal, track & trace etc. Alle functies worden door ledverlichting op het display zichtbaar gemaakt. Dankzij de bijgeleverde app kun je vooraf je voorkeur ingeven en achteraf informatie uitlezen. Beschikbare informatie betreft calorieverbruik, afstand, gemiddelde snelheid enzovoorts.

Nieuwe speed pedelec helm van Cratoni

Daarnaast komt RS Bicycles naar Vélovak met de nieuwste speed pedelec helm van Cratoni, de C-Mute. Met de C-Mute heeft Cratoni een range van 4 NTA-goedgekeurde speed pedelec helmen. De andere helmen zijn de Commuter, de Vigor (ook goedgekeurd voor de motornormering) en de Smartride. Ook deze helmen zijn te zien op Vélovak. Naast deze helmen heeft Cratoni een range kinder-, mtb-, stads- en racehelmen.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel