nieuws

Mondraker mountainbikes op Vélovak

Winkel 323

Het Spaanse Mondraker toont op de Vélovak zijn mountainbikes. De fietsen van Mondraker zijn high-tech en innovatief, met technologieën als Zero Suspension System, Stealth Carbon en Stealth Aluminium bouwtechnologie.

Mondraker mountainbikes op Vélovak

Mondraker is een innovatief en gepassioneerd mtb-merk, gevestigd in Alicante, Spanje. Sinds 2001 denkt Mondraker zoveel mogelijk ‘out of the box’. Het merk ontwerpt en produceert fietsen waarop ze zelf graag rijden.

Gepatenteerde technologieën van Mondraker

Mondraker onderscheidt zich middels de looks en gepatenteerde technologieën. Daaronder vallen zoals Zero Suspension System, Stealth Carbon en Stealth Aluminium bouwtechnologie. En bovendien de bekroonde Forward Geometry.

Mondraker biedt een complete verzameling geavanceerde technologische fietsen die goede prestaties en een unieke rijervaring bieden. Het mtb-merk is vertegenwoordigd in meer dan 40 landen met een complete collectie van meer dan 60 modellen.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel