nieuws

Megmeister wielerkleding houdt de huid altijd droog

Winkel 306

Megmeister laat op de Vélovak hun innovatieve wielerkleding zien, geschikt voor zowel professionele als amateurwielrenners. De volledig naadloze base layer houdt de huid onder alle omstandigheden houdt de huid droog door zweet naar buiten toe af te voeren.

Megmeister wielerkleding houdt de huid altijd droog

De wielerkleding van Megmeister is ontwikkeld om te presteren onder alle omstandigheden. Door gebruik te maken van een speciaal hightech machine is een 100% naadloze base layer ontwikkeld. Deze is gemaakt van Drynamo garen, garen speciaal ontwikkeld voor de sport.

Megmeister wielerkleding is hypoallergeen

Megmeister laat op de Vélovak hun innovatieve wielerkleding zien, geschikt voor zowel professionele als amateurwielrenners. De volledig naadloze base layer houdt de huid onder alle omstandigheden houdt de huid droog door zweet naar buiten toe af te voeren.

De Megmeister base layer is voorzien van thermoregulatie met gerichte ventilatiezones.

De Megmeister base layer is voorzien van thermoregulatie met gerichte ventilatiezones. Hierdoor wordt de transpiratie van het lichaam naar de buitenkant getransporteerd. Zodoende blijft de huid droog en is het koel in de zomer en warm in de winter. Drynamo garen is hypoallergeen, antibacterieel en ultra licht waardoor het volgens de fabrikant aanvoelt als een tweede huid.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel