nieuws

Maloja met nieuwe collectie fietskleding op Vélovak

Winkel 255

Op de komende Vélovak kun je kennismaken met de nieuwste fietskleding van het Duitse merk Maloja. Het merk maakt fietskleding voor mtb’ers, racefietsers en toerfietsers.

Maloja met nieuwe collectie fietskleding op Vélovak

De fietskleding van Maloja kent elk jaar een nieuw thema. Dit doen de Duitsers al sinds de oprichting van het merk in 2004. Het gekozen thema ‘loopt als een rode draad door de gehele collectie. Zowel voor herkomst van materialen, het design van prints, kleurselectie en bewerking van stoffen’, zegt Maloja.

“Vooral belangrijk is dat het gekozen thema overeenkomt met hetgeen waar het team van Maloja en onze normen en waarden voor staan. Daarmee dagen we onszelf elk jaar weer uit tot een betere en mooiere collectie. Daarbij blijven we toch dichtbij onze roots”, stellen de Duitsers.

Fietskleding voor iedereen

Maloja is een veelomvattend merk, vooral bekend vanwege de eigenzinnige, kwalitatieve fietskleding. Zowel de mountainbiker, vakantiefietser als racefietser heeft genoeg keuze om er eigentijds uit te zien.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel