nieuws

Juncker Bike Parts pakt uit met fietsaccessoires op Vélovak

Winkel 393

Juncker Bike Parts pakt op de komende Vélovak flink uit, met een forse selectie fietsaccessoires uit het brede Juncker-assortiment. Van helmen en fietskleding tot kinderzitjes en bidons, alle mogelijkheden laat Juncker zien op haar stand.

Juncker Bike Parts pakt uit met fietsaccessoires op Vélovak

Op de stand van Juncker Bike Parts is een selectie van fietsaccessoires merken uit het assortiment te zien. “Daarmee kan de retailer zich onderscheiden”, zegt Juncker. “Op zoek naar interessante merken voor je soft goods corner? Neem dan vooral een kijkje bij onze exclusieve merken Catlike (helmen), Etxeondo (sportieve fietskleding) en Lake (schoenen race/MTB). Ook kun je bij ons terecht voor de sportieve helmencollectie van ABUS.”

XLC breidt assortiment fietsaccessoires uit

Ook is er volop aandacht voor het stadssegment. XLC breidt het assortiment fietsaccessoires uit, een selectie hiervan zie je terug op Vélovak. Het nieuwe kinderzitjesmerk Urban Iki is exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts en is momenteel erg in trek bij jonge ouders. Dit hippe en betaalbare merk vind je ook op de stand.

“Bij Juncker Bike Parts ontdek je mogelijkheden die we als partner en distributeur aanbieden. Bijvoorbeeld Zéfal bidons gepersonaliseerd met jouw logo”, besluit de leverancier.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel