nieuws

Bontrager introduceert nieuwe fietsaccessoires

Winkel 925

Bontrager heeft het assortiment fietsaccessoires vernieuwd. De Garmin Edge 1030 gps-fietscomputer is uitgebreid en verbeterd. Verder zijn er een nieuwe fietsverlichtingset, fietspomp en fietsschoenen voor de winter.

Bontrager introduceert nieuwe fietsaccessoires

De Bontrager Gamin Edge 1030 fietscomputer kreeg nieuwe functies. Ook is het gebruiksgemak verbeterd. Hij wordt geleverd inclusief alle standaard mogelijkheden van de Garmin Edge 1030. Daarnaast is hij voorzien van automatische schermverlichting plus service-herinneringen gebaseerd op rijtijd. De adviesverkoopprijs bedraagt € 599.99.

Bontrager heeft het assortiment fietsaccessoires vernieuwd. De Garmin Edge 1030 gps-fietscomputer is uitgebreid en verbeterd. Verder zijn er een nieuwe fietsverlichtingsset, fietspomp en fietsschoenen voor de winter.Kenmerken Bontrager Gamin Edge 1030 fietscomputer

 • Zwarte kleurstelling zorgt voor een onopvallende, stijlvolle toevoeging aan elke fiets
 • Groot 8,9 cm display met zeer gevoelig aanraakscherm en interactieve kaart
 • Geoptimaliseerd gebruiksgemak en extra functionaliteiten zijn toegevoegd
 • Hogere schermgevoeligheid, ingeschakelde auto-pause-functie en uitgeschakelde auto-rondetijden
 • Met de Bontrager Light Control kun je gekoppelde verlichting bedienen en de accustatus van de verlichting controleren
 • Automatisch ingeschakelde verlichting zorgt ervoor dat gekoppelde lampen worden ingeschakeld in de juiste verlichtingsmodus bij de start van de rit.
 • Onderhoudsaanbevelingen gebaseerd op rijtijd-intervallen
 • Inclusief naar voren gerichte vlakke houder, standaard houder, draagbandje en laadkabel voor micro-USB

Bontrager Ion Pro RT / Flare RT verlichtingsset

Bontrager heeft het assortiment fietsaccessoires vernieuwd. De Garmin Edge 1030 gps-fietscomputer is uitgebreid en verbeterd. Verder zijn er een nieuwe fietsverlichtingsset, fietspomp en fietsschoenen voor de winter.

De Ion Pro RT koplamp levert 1300 Lumen.

‘De ultieme verlichtingsset om te zien en gezien te worden’, noemt Bontrager de Ion Pro RT. “Met 1300 Lumen biedt hij genoeg vermogen om elke trail te verlichten. De vernieuwde compacte Flare RT op zijn beurt is het ultieme achterlicht voor het voeren van dagrijverlichting.”

Beide lampen zijn USB-oplaadbaar. Ook hebben ze een opvallend knipperpatroon dat als dagrijverlichting zichtbaar is tot op een afstand van 2 km. De adviesverkoopprijs is € 169.99.
De ION Pro RT en de Flare RT zijn ook apart verkrijgbaar. De adviesverkoopprijzen bedragen respectievelijk € 119.99 en € 59.99.

Kenmerken Ion Pro RT / Flare RT verlichtingsset

 • Bontrager heeft het assortiment fietsaccessoires vernieuwd. De Garmin Edge 1030 gps-fietscomputer is uitgebreid en verbeterd. Verder zijn er een nieuwe fietsverlichtingsset, fietspomp en fietsschoenen voor de winter.

  De Flare RT biedt de ultieme zichtbaarheid op de weg, in de stad of in het bos.

  De Ion Pro RT heeft een krachtige lichtbundel die elke weg of elke trail over de volle breedte verlicht

 • De Flare RT biedt de ultieme zichtbaarheid op de weg, in de stad of in het bos
 • Maakt verbinding met Garmin- en Bontrager ANT+ apparaten om draadloos de dagrijverlichting in te schakelen en de accustatus te bekijken
 • Speciaal ontworpen helderheid, lichtpatroon en bereik voor zichtbaarheid overdag tot op een afstand van 2 km
 • Eenvoudig te bevestigen aan stuur, helm of framehouder

Bontrager Dual Charger vloerpomp

Bontrager heeft het assortiment fietsaccessoires vernieuwd. De Garmin Edge 1030 gps-fietscomputer is uitgebreid en verbeterd. Verder zijn er een nieuwe fietsverlichtingsset, fietspomp en fietsschoenen voor de winter.De Dual Charger Pump is een veelzijdige vloerpomp met meerdere drukinstellingen. Daarmee zijn hogedrukbanden voor wegen en hybride en MTB-banden met een groter volume snel op spanning te brengen. Wisselen tussen instellingen kan snel met een schakelaar. Zodoende heb je direct de juiste instellingen voor oppompen van een weg- of MTB-band. Handig is het grote, goed leesbare display op de voet van de pomp. De adviesverkoopprijs is € 59.99.

Kenmerken Dual Charger fierspomp

 • Lange levensduur door de stalen constructie met vervangbaar binnenwerk
 • Automatische kop past op zowel Presta- als Schrader-ventielen
 • Grote stabiele voet minimaliseert de kans op omvallen
 • Eenvoudig afleesbare, 10 cm grote manometer op de voet
 • Bedieningsknop op de voet voor het omschakelen tussen hoog volume en hoge druk
 • Snel oppompen in de stand voor hoog volume
 • Eenvoudig pompen in de stand voor hoge druk, ook als de druk toeneemt
 • Maximale druk 11 bar (160 psi)

Bontrager JFW winterschoen

Bontrager heeft het assortiment fietsaccessoires vernieuwd. De Garmin Edge 1030 gps-fietscomputer is uitgebreid en verbeterd. Verder zijn er een nieuwe fietsverlichtingsset, fietspomp en fietsschoenen voor de winter.Speciaal voor de winter komt Bontrager met de JFW winterschoenen. Deze koudweerschoen is speciaal ontworpen om voeten warm en droog te houden zonder schoenovertrekken te moeten aantrekken. “Bij temperaturen onder nul, met zichtbare kleuren en reflecterende elementen doet deze schoen wat je ervan mag verwachten”, zegt Bontrager. De adviesverkooprijs is € 199.99.

Reageer op dit artikel