nieuws

Bike2B met speciale remblokken voor e-bikes op Vélovak

Winkel 237

Op de stand van Bike2B lanceert GALFER BIKE op de komende Vélovak nieuwe, halfhoge remblokken speciaal ontwikkeld voor elektrische fietsen. Daarnaast komt Bike2B met fietsreparatiestandaards voor onderweg van Mantis.

Bike2B met speciale remblokken voor e-bikes op Vélovak

E-bikes zijn zwaarder en sneller dan andere fietsen omdat ze een elektrische motor bevatten die zorgt voor een hogere inertie. De nieuwe GALFER G1652 remblokken en de nieuwe oversized remschijf DB007W komen op de markt om remproblemen aan te pakken. Op veel e-bikes leveren de remmen vaak onvoldoende prestaties, waardoor oververhitting ontstaat en ineffectieve remmen en overmatige slijtage het gevolg zijn.

Op de stand van Bike2B lanceert GALFER BIKE op de komende Vélovak nieuwe, halfhoge remblokken speciaal ontwikkeld voor elektrische fietsen. Daarnaast komt Bike2B met fietsreparatiestandaards voor onderweg van Mantis.

De Mantis fietsreparatiestands zijn speciaal ontworpen voor gebruik op openbare plaatsen.

Ook bij Bike2B te zien: Mantis standaards. Deze fietsreparatiestands zijn speciaal ontworpen voor gebruik op openbare plaatsen: langs fietspaden, fietsparken, campings, voor de hotels, stadscentra en andere toeristische bestemmingen. De standaards zijn uitgerust met gereedschappen voor basisreparatie en een fietsvloerpomp met manometer. Geheel te customizen naar wens; kleuren naar keuze, met uw merknaam op de gewenste plek.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel