nieuws

Sportsnut met slimme sloten van Hiplok op Vélovak

Winkel 237

Sportsnut presenteert op Vélovak de innovatieve slotenoplossingen van Hiplok. Hiplok biedt een hele reeks fietsveiligheidsproducten. Naast kettingsloten en hangsloten bevat het assortiment ook kabelsloten en een afsluitbare muurbevestiging.

Sportsnut met slimme sloten van Hiplok op Vélovak

Sportsnut presenteert op Vélovak de innovatieve slotenoplossingen van Hiplok. Dit merk werd opgericht door de twee Britse industriële ontwerpers en gepassioneerde wielrenners John Abrahams en Ben Smith. Ze stellen zichzelf de taak om een veilig fietsslot te ontwerpen dat makkelijk kan worden vervoerd, en niet wordt beschadigd door een onstabiele bevestiging aan het fietsframe.

Reeks fietsveiligheidsproducten

Hiplok biedt een hele reeks fietsveiligheidsproducten. Naast kettingsloten en hangsloten bevat het assortiment ook kabelsloten en een afsluitbare muurbevestiging. Hiplok heeft als motto: ontworpen om te rijden, gebouwd voor beveiliging.

Sportsnut Rondo

Sportsnut RondoVerder bij Sportsnut de Rondo, de variabele geometrie on- en offroadfiets. Het Rondo-assortiment is ontstaan uit de behoefte aan een werkelijk veelzijdige fiets. Een die comfortabel genoeg zou zijn voor backpacken en lange afstand rijden, maar tegelijkertijd een duidelijk sportief karakter zou behouden. Dus is de Rondo een dropbar fiets waarmee je prima lange afstanden kunt rijden, snel, en op ruige wegen.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel