nieuws

Ore mountainbikehelm combineert veiligheid met design

Winkel 116

BBB Cycling komt met de Ore mountainbikehelm. De Ore is speciaal ontwikkeld voor rijden op trails. De Ore biedt niet alleen optimale protectie, maar ziet er ook bijzonder fraai uit.

Ore mountainbikehelm combineert veiligheid met design

De nieuwe Ore mountainbikehelm ‘combineert veiligheid en design perfect’, zegt leverancier BBB Cycling. De mountainbikehelm is speciaal ontwikkeld voor het rijden op trails. “De dubbele in-mold schaalconstructie maakt hem duurzaam en robuust. Dit zorgt ervoor dat de Ore klaar is om de kracht op je hoofd op te vangen tijdens een val”, aldus BBB Cycling.

Ore mountainbikehelm houdt het hoofd koel

BBB Cycling komt met de Ore mountainbikehelm. De Ore is speciaal ontwikkeld voor rijden op trails. De Ore biedt niet alleen optimale protectie, maar ziet er ook bijzonder fraai uit.

De ‘jet fighter’ padding in de helm sluit direct aan op het hoofd zodat het erg comfortabel aanvoelt.

Het design van de Ore met zijn 12 luchtgaten maakt hem geschikt voor enduro mountainbiken. “Daarnaast is hij ook uitermate geschikt voor de mountainbiker die kiest voor de elektrische variant van deze fiets. De luchtgaten zorgen voor een efficiënte ventilatie, geoptimaliseerd door uitgebreid testen. En het houdt je hoofd koel tijdens verschillende vormen van inspanning”, zegt de leverancier.

De Ore heeft gesloten zijkanten die beschermen tegen een impact vanaf links en rechts. En hij biedt meer bescherming bij de slaap en in de nek. Met het in hoogte verstelbare (TriFit) retentiesysteem zijn de hoogte en maat van de helm snel aan te passen. Het vizier van de helm is ook aanpasbaar, voor een duidelijk zicht in iedere situatie.

De ‘jet fighter’ padding in de helm sluit direct aan op het hoofd zodat het erg comfortabel aanvoelt. Bij een klap op de helm kunnen deze relatief bewegen. Daardoor wordt de impact op het hoofd wordt gereduceerd. De helm is beschikbaar is 4 kleurstellingen, waarmee hij past bij iedere outfit. De consumenten adviesprijs bedraagt € 99,95.

Ore mountainbikehelm in het kort

  • Maten: M en L.
  • Verstelbare helmbanden voor een comfortabele pasvorm
  • Gebruiksvriendelijk TriFit-verstelsysteem, kan met één hand worden versteld
  • Verstelbaar vizier met aluminium pinnen.
  • Schaalconstructie: Dubbel In-mold
  • Ventilatiegaten: 12
Reageer op dit artikel