nieuws

Hartje toont innovaties op dealershow

Winkel 696

De ontwikkelingen in de e-bikes gaan snel, en ook Hartje draagt daar zijn steentje aan bij. Op de dealershow in het Experience Center Benelux in Zutphen zijn de modellen 2019 te zien van Victoria e-bikes.

Hartje toont innovaties op dealershow
In 2017 is het Hartje Experience Center Benelux geopend. Het biedt een uitstekende locatie voor de dealershows van Hartje. Foto Hermann Hartje KG

De beurs laat naast de laatste innovaties bij de e-bikes, ook nieuws zien voor reguliere fietsen, onderdelen en accessoires. Er zijn nieuwe framemodellen, nieuwe technieken en chique designs. De totaalcollectie van Hartje heeft meer dan ooit een volwassen uitstraling. De merken die in het Experience Center in Zutphen zijn te zien, zijn: Victoria, Conway, Contoura, i:SY, Excelsior, Tern, Noxon, Con-Tec, SRAM, en Campagnolo.

Victoria groeiende naamsbekendheid

De naamsbekendheid bij dealers en consumenten van Victoria Fietsen is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Volgens Hartje Benelux komt dat omdat dealers op zoek zijn naar goede alternatieve merken. Victoria is een goed alternatief voor dealers die regelmatig worden geconfronteerd met een prijsstunter op internet die een merkfiets een paar honderd euro goedkoper aanbiedt.

Con-Tec wanden

Con-Tec is een van de merken die te zien is op de Hartje dealershow. De Con-Tec wanden kunnen een boost in de omzet geven. De producten van Con-Tec zijn goed en prijstechnisch interessant. De productgroep kan daardoor een goede bijdrage kan leveren aan het rendement van fietsenwinkels. En in producttests in Duitse fietsbladen komen Con-Tec accessoires altijd goed uit de bus.

Openingstijden Hartje dealershow

  • Zo 2 september 2018 10:00-17:00
  • Ma 3 september 2018 10:00-21:00
  • Di 4 september 2018 t/m do 6 september 2018 10:00-20:00 (enkel op afspraak)
  • Zo 9 september 2018 10:00-17:00
  • Ma 10 september 2018 10:00-21:00

Locatie: Hartje Experience-Center Benelux, Hekkehorst 30 7207 BN Zutphen

Hartje Experience Center Benelux

In 2017 is het gloednieuwe Hartje Experience Center Benelux geopend. Daarmee had het Nederlandse verkoopkantoor van Hermann Hartje KG de primeur. Inmiddels zijn er meerdere experience centers geopend in Duitsland. Het experience center is bedoeld om geïnteresseerde consumenten de kans te geven uitgebreide proefritten te maken in de prachtige omgeving van Zutphen, en biedt een uitstekende locatie voor de dealershows van Hartje.

Foto's

Reageer op dit artikel