nieuws

Sigma ROX 12.0 Sport fietsnavigatie wint Eurobike Award

Winkel 643

Sigma ROX 12.0 Sport fietsnavigatie wint Eurobike Award

De Sigma ROX 12.0 Sport fietsnavigatie heeft een Eurobike Award 2018 gewonnen. De ROX 12.0 fietsnavigatie werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Accessoires’.

De fietsnavigatie van Sigma Sport won de prijs tijdens de Eurobike 2018 in Friedrichshafen (8-10 juli).

De internationale jury beoordeelde ruim 400 inzendingen. Over de ROX 12.0 zegt de jury: “De ROX 12.0 Sport is het topmodel uit de ROX-serie van Sigma Sport. De GPS-fietscomputer combineert innovatieve kaartnavigatie met een professioneel trainingssysteem. De ROX 12.0 biedt een exceptioneel krachtige hardware en duidelijk bedieningsconcept. Grote knoppen en duidelijke grafische iconen op het touchscreen leiden de gebruiker intuïtief door de menu’s.”

Lees ook: Sigma stopt navigatie in nieuwe ROX fietscomputer

De Sigma ROX 12.0 Sport fietsnavigatie heeft een Eurobike Award 2018 gewonnen. De ROX 12.0 fietsnavigatie werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Accessoires’.De directe koppeling via Wifi met de communities van Strava, Komoot, GPSies en TrainingPeaks maken de ROX 12.0 uniek, zegt de jury. “Alle data worden snel en eenvoudig gesynchroniseerd. Met de nieuwe features en modern design, zet de ROX 12.0 de nieuwe standaard op het gebied van GPS fietscomputers.”

De ROX 12.0 fietsnavigatie scoorde met name op:

  • Functionaliteit
  • Prijs-kwaliteitsverhouding

Het eindoordeel van de jury luidde: “Het eerste GPS-navigatiesysteem van Sigma Sport zit boordevol functies. En ze komen allemaal voor een extreem aantrekkelijke prijs.’’

Reageer op dit artikel