nieuws

RS Bicycles & Components toont nieuws op huisshow

Winkel 246

RS Bicycles & Components organiseert van 15 tot en met 20 de jaarlijkse huisshow in Brakel. Te zien zijn daar onder meer de 2019-collecties van Corratec, Somec en Cratoni.

RS Bicycles & Components toont nieuws op huisshow
Van Corratec is onder meer een compleet nieuwe carbon full fuspension MTB, de iLink, te zien. - Foto: Corratec

Tijdens de huisshow van RS Bicycles & Components kunnen bezoekers de nieuwe collecties bekijken en testen. EEn afspraak van tevoren maken kan, via info@rs-bicycles.com.

Nieuwe fully van Corratec

Van Corratec is onder meer een compleet nieuwe carbon full fuspension MTB, de iLink, te zien. Die maakt gebruik van de exclusieve Inside Link technologie. “Het topmodel is gelijk de lichtste fully ter wereld met een gewicht van 9.3 kg”, zegt RS Bicycles & Components.

Daarnaast zijn er de 2 nieuwe race en gravel e-bikes van het Duitse merk te zien. Corratec introduceert ook het C-Light. Dit is een dagrijdverlichting die op alle e-bikes, inclusief e-mtb’s, aanwezig zal zijn.

Cratoni speed pedelec-helm

Van Cratoni zal een nieuwe speed pedelec-helm, de C-Mute, getoond worden. Hiermee biedt Cratoni een complete lijn aan speed pedelec-helmen aan. Komend jaar volgen nog 2 nieuwe professionele racehelmen. Zodoende biedt Cratoni een complete range aan fietshelmen, van kinderhelm tot speed pedelec-helm.

Nieuw Aeroframe van Somec

De Italiaanse framebouwer Somec komt dit jaar met de nieuwe Diablo Rc framekit. Dit aeroframe kan zowel voor schijfremmen als voor traditionele remmen gemaakt worden. “Somec is 100% Italiaans en levert uitsluitend customized frames van staal, titanium, aluminium en carbon”, aldus de leverancier.

Velco Winkbar

RS Bicycles & Components is dit jaar exclusief verdeler geworden van de Velco Winkbar. De Winkbar won op de afgelopen Bike Motion de innovatie award gewonnen. Dit interactieve stuur biedt diverse functies, zoals navigatie, verlichting, anti-diefstal, track and trace en meer.

 

Reageer op dit artikel