nieuws

Multicycle vernieuwt collectie en merkuitstraling

Winkel 1656

Multicycle vernieuwt collectie en merkuitstraling

2018 staat in het teken van verbetering bij Multicycle. Het bedrijf vernieuwt niet alleen de gehele collectie, maar ook de complete merkuitstraling.

Multicycle presenteert eind augustus een compleet nieuwe collectie toerfietsen en e-bikes. Door 40 jaar ervaring vanuit Multicycle te combineren met een kennisinjectie vanuit  moederbedrijf Kross, is het bedrijf naar eigen zeggen in staat om een vernieuwde lijn fietsen te presenteren. Bij de sterke ontwikkeling van de afgelopen anderhalf jaar hoort ook een nieuwe merkuitstraling. Multicycle heeft de nieuwe collectie en uitstraling binnen tien maanden  opgezet.

“De fietsen die wij hebben ontworpen, zijn perfect voor de actieve fietsliefhebber die kiest voor kwaliteit”, aldus productmanager Gerben Zwarts. “Maar ook de forens kan zijn hart ophalen. Door de combinatie van frisse kleuren en een perfecte afwerking, zijn onze nieuwe fietsen ook geschikt voor de functionele fietser.”

Kwaliteit en bewezen techniek

Voor de nieuwe e-bikes en toerfietsen werkt Multicycle onder andere samen met Brose, Gates, Vredestein, SuperNova en Ergo-Tec. “Door te kiezen voor kwaliteit én bewezen techniek, worden de nieuwe toerfietsen en e-bikes niet alleen mooi, maar ook zeer betrouwbaar”, zegt Zwarts. “Onze nieuwe modellen kenmerken zich door hun vernieuwde stabiliteit, optimale motorsystemen en de bekende assemblage kwaliteit van de monteurs uit Ulft.”

Kortere levertijd

Multicycle heeft ervoor gekozen om de modelvarianten te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe e-bikes en toerfietsen een kortere levertijd hebben. “Op dit moment hebben we meer dan 180 dealers”, legt Zwarts uit. “Met onze nieuwe collectie kunnen zij duidelijkheid bieden. In augustus presenteren wij onze nieuwe collectie en uitstraling aan onze dealers tijdens de dealerdag. Rond die tijd zullen wij ook online onze nieuwe collectie tonen.”

Reageer op dit artikel