nieuws

Gazelle Van Stael retrofiets geïnspireerd door Tour de France

Winkel 1184

Gazelle Van Stael retrofiets geïnspireerd door Tour de France

Gazelle introduceert de Van Stael. De Gazelle Van Stael is een fraaie retrofiets, geïnspireerd door de Tour de France. Eyecatcher is het stoere stalen frame, dat, zo zegt Gazelle, ‘nostalgie verbindt met een moderne uitstraling’.

Het rijgedrag van de Gazelle Van Stael is lekker direct en heel wendbaar volgens de fabrikant. “Daardoor krijg je tijdens het fietsen een sportief gevoel.” Net als de echte Tour-bikes is de Van Stael vergeleken met andere fietsen laag in gewicht.

De Van Stael is een kekke fiets, waarbij het Brooks-zadel en handvatten zorgen voor een finishing touch. Hij is uitgerust met extra sterke spaken en RVS spatborden met een chroomlook.

Uitbreiden met voor- en achterdrager

Gazelle introduceert de Van Stael. De Gazelle Van Stael is een fraaie retrofiets, geïnspireerd door de Tour de France. Eyecatcher is het stoere stalen frame, dat, zo zegt Gazelle, 'nostalgie verbindt met een moderne uitstraling'.

Voor dames is de Van Stael verkrijgbaar in trendy green eyes of, zoals hier op de foto, ivory.

Voor dames is hij verkrijgbaar in trendy green eyes of ivory, voor mannen zijn er de kleuren petrol of dust. Handig: je kunt ‘m uitbreiden met voor- en achterdrager. De Van Stael is verkrijgbaar vanaf € 829,-.

Reageer op dit artikel