nieuws

Decca in financiële herstructurering

Winkel 670

Decca in financiële herstructurering
Decca, leveranciers van teamkleding voor de wielersport, zit in een financiële herstructureringsprocedure onder gerechtelijk toezicht. Foto Decca NV

Decca, leverancier van teamkleding voor de wielersport, wordt vermeld op de Belgische faillissementsdossier.be pagina. CEO Jan Vanpraet laat weten dat het niet om een faillissementsprocedure gaat, maar om een financiële herstructurering onder gerechtelijk toezicht.

Vanpraet, Decca: “Er is geen sprake van een faillissement, de vennootschap zit, op eigen verzoek, in een procedure van gerechtelijke reorganisatie.” Hij meldt tevens dat ‘de continuïteit van de onderneming ondertussen  wordt gewaarborgd. “We leveren normaal uit naar onze klanten.”

Opschorting van betalingen

Bij vonnis van 17 juli 2018 heeft de rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Oudenaarde, het verzoek van cliënt tot opening van een procedure gerechtelijke reorganisatie door overdracht onder gerechtelijk gezag, ontvankelijk en gegrond verklaard (Conform Boek XX van het Wetboek van Economisch Recht). Voor betalingen aan crediteuren is voorlopige opschorting verleend door de rechtbank.

Reageer op dit artikel