nieuws

Cortina Common wint Eurobike Award 2018

Winkel 1083

Cortina Common wint Eurobike Award 2018
Cortina Common Foto Kruitbosch

Kruitbosch won afgelopen weekend in Friedrichshafen met het concept Cortina Common een Eurobike award. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo-systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de Cortina Common, het fraaie frame en het bijzondere AVS-systeem.

Ieder jaar worden de Eurobike Awards uitgereikt aan opvallende nieuwe producten. Dit jaar waren er 366 producten ingestuurd voor de wedstrijd. Het ingezonden en beoordeelde model van de Cortina Common was een uitvoering met 7 versnellingen in de kleur Green Lily, inclusief twee AVS-accessoires.

Accessoires om op- en af te klikken

De Cortina Common is speciaal gemaakt voor fietsers die graag licht en sportief willen fietsen. De Common valt in het straatbeeld op door het bijzondere frame en de uitgesproken kleuren. De Cortina Common heeft op beide dragers (zowel voor als achter)  het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand of tas op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Bij de winkel kan de mand gemakkelijk losgeklikt worden, gevuld in de winkel en daarna weer op de drager.

Specificaties Cortina Common

  • verkrijgbaar in 3-speed en 7-speed
  • in diverse kleuren
  • prijs vanaf € 499,-

Foto's

Reageer op dit artikel