nieuws

Vespa GTS 300 SuperSport is topsporter met klassiek tintje

Winkel 1079

Vespa GTS 300 SuperSport is topsporter met klassiek tintje

Vespa lanceert de GTS 300 SuperSport. Binen de GTS-serie is de GTS 300 het sportieve topmodel. Maar dan met de klassieke looks van de GTS. De GTS 300 wordt aangedreven door een pittige 300cc eencilinder, die garant staat voor sportieve prestaties.

Het nieuwe topmodel van Vespa verenigt de klassieke lijnen van de GTS-serie met stevige prestaties en sportieve accenten. Opvallend zijn bijvoorbeeld de tweekleurige aluminium wielen. Die zijn niet alleen licht van gewicht, voor betere rijeigenschappen, maar ogen ook ronduit racy. Dat geldt ook voor de voorwielophanging, waar de rode veer eruit springt.

Vespa belooft een sportieve zit dankzij de vormgeving van het zadel. De berijder kijkt uit op een fraaie, analoge klok met sportieve uitstraling.

Piaggio MP3 350 HPE

Naast de GTS 300 SuperSport komt Piaggio Vespa binnenkort ook met de Piaggio MP3 350 HPE. De 2018-uitvoering van deze MP3 is onder meer te herkennen aan een nieuw ontworpen grille op het voorscherm en een volledig LED-verlichtingssysteem. Eveneens nieuw zijn de handlebars en het beter beschermende ‘smoky’ windscherm. Het zadel kreeg een comfortabelere vulling en een nieuwe rugleuning voor de passagier. De Piaggio MP3 350 HPE krijgt voor het eerst op de bekende 350cc-motor, die zich eerder al bewezen heeft op de Beverly 350.

Reageer op dit artikel