nieuws

NIU lanceert twee nieuwe e-scooters

Winkel 3897

NIU lanceert twee nieuwe e-scooters
Foto NIU

E-scooter merk NIU heeft twee nieuwe modellen gelanceerd, de N-GT en M+. Deze beschikken over een verbeterde en sneller oplaadbare batterij, zitruimte voor twee en een tablet-dashboard voor extra gebruiksgemak. NIU werkte voor deze scooters samen met hun vaste partners Bosch, Panasonic en Vodafone.

De elektrische scooter NIU N-GT heeft twee verwijderbare 60V/35Ah lithium-ion batterijen die in 3.5 uur kunnen worden opgeladen. De scooter beschikt over een elektrische motor van Bosch (3000W), heeft een maximumsnelheid van 70 km/h en een actieradius van 130 kilometer. De N-GT heeft een nieuw dashboard dat er uitziet als een tablet voor extra bedieningsgemak en een flinke opbergruimte onder het zadel. Adviesprijs voor de N-GT is € 4.499,-.

NIU model M+

De M+ is een upgrade van de M-scooter. De M+ beschikt over een 48V/42Ah batterij die in 3.5 uur kan worden geladen en een Bosch (1200W) elektromotor. De e-scooter heeft een maximumsnelheid van 50km/h en een actieradius van 100 kilometer. In tegenstelling tot de oude M-serie is de M+ geschikt voor twee personen. De adviesverkoopprijs voor het model M+ is € 2.599,-.

NIU-app beschikbaar

Alle e-scooters van NIU zijn uitgerust met een Vodafone-simkaart die ervoor zorgt dat de e-scooters 24/7 verbonden zijn met de NIU-app. Via deze app kunnen gebruikers hun scooter lokaliseren, tracken bij diefstal en hun rijgeschiedenis checken. Ook geeft deze inzicht in het batterijgebruik en geschatte actieradius. De nieuwe modellen zijn vanaf begin 2019 beschikbaar bij alle NIU-dealers in Nederland.

E-scooter merk uit China

NIU is een e-scooter merk uit China dat in slechts drie jaar tijd geëvolueerd is van een enkele productlancering in China naar een wereldwijd merk. NIU e-scooters worden verkocht in meer dan 500 winkelpunten in 27 landen met 10 flagship stores in belangrijke Europese en Aziatische steden. In januari van dit jaar werd de eerste geopend in Amsterdam.

Nederlandse markt voor NIU interessant

“Bij NIU willen we op een duurzame, leuke manier vervoer in steden veranderen. De Nederlandse markt is voor ons heel interessant. Zowel de consument als de overheid is steeds bewuster bezig met groen transport. De markt is continu in beweging en in ontwikkeling en dat sluit goed aan bij onze ambities. We zijn dan ook erg blij dat we binnenkort weer twee nieuwe modellen op de Nederlandse markt mogen brengen”, aldus Token Hu, co-founder van NIU.

Lees ook E-scooter komt er nu echt aan

 

Foto's

Reageer op dit artikel