nieuws

Electra opent shop-in-shop in Utrecht

Winkel 2116

Electra opent shop-in-shop in Utrecht
Foto Electra

Het Californische cult fietsenmerk Electra heeft in mei 2018 de eerste winkel in Nederland geopend. De nieuwe Electra-store in Utrecht is ingericht als shop-in-shop in de winkel van Trek aan de Koningsweg.

Het merk Electra is in de VS erg populair en heeft daar prominente fans als Jessica Biel en Miley Cyrus. In 2014 is Electra een onderdeel geworden van Trek Bicycle Corporation. De fietsen van Electra zijn bekend van de gepatenteerde Flat Foot-technologie, waarbij de voeten altijd bij de grond komen vanuit zitpositie.

Electra-store

De fraai ingerichte Electra-store in Utrecht biedt alle ruimte voor een groot assortiment aan fietsen, e-bikes en accessoires. Grote spiegels en een houtkachel zijn gecombineerd met de Californische lifestyle en een flinke dosis ‘beach vibes’. Bezoekers vinden hier klassiekers van Electra als het model Amsterdam of de Townie, maar ook de lichtgewicht Loft en de gestaag groeiende e-bike range uit de Electra GO-serie.

Grootste groeipotentieel Electra

Axel Kedenburg, CEO van Electra Bicycle Europe is blij met de winkel in Utrecht: “In de Benelux-landen zit het grootste groeipotentieel van Europa. In Utrecht wordt bijvoorbeeld circa 60 procent van alle ritten met de fiets afgelegd. De universiteitsstad is dus een echte fietsstad. Vooral de Townie en Loft zijn erg populair in Nederland. Dat willen we gaan uitbouwen.”

Foto's

Reageer op dit artikel