nieuws

Craft komt met wielershirt voor zomerse hitte

Winkel 1176

Het nieuwe Verve Glow Jersey van Craft is speciaal ontwikkeld voor zomerse omstandigheden. Het wielershirt heeft een UPF 50+ bescherming tegen de felle zon. Ook de ventilatie is optimaal: lichaamsvocht wordt razendsnel afgevoerd zodat je droog, koel en fris blijft.

Craft komt met wielershirt voor zomerse hitte

Het nieuwe wielershirt van Craft is daarmee uitermate geschikt voor zowel wedstrijden als trainingen in het zomerseizoen. “De Verve Glow Jersey sluit perfect aan op je lichaam. Dankzij de hoge elasticiteit en ergonomische pasvorm biedt volledige bewegingsvrijheid”, zegt Craft.

Aan de achterzijde is het wielershirt shirt voorzien van 4 zakken,. Daarvan is er 1 af te sluiten met een rits. Eén achterzak is voorzien van een doorgang voor een headset.

Optimale zichtbaarheid

Verve Glow Jersey van Craft

De jersey is verkrijgbaar in de opvallende kleuren blauw, oranje, geel en zwart met rode of gele kleuraccenten.

Het fietsshirt heeft een volledige ritssluiting aan de voorzijde. Dankzij speciale siliconen gripranden bij de armen en onderaan het shirt blijft het goed op zijn plek zitten. Voor optimale zichtbaarheid is gezorgd met de 360°C reflecterende elementen.

De jersey is verkrijgbaar in de opvallende kleuren blauw, oranje, geel en zwart met rode of gele kleuraccenten. De consumentenadviesprijs is € 89,99.

Reageer op dit artikel