nieuws

Ciöcc racefietsen bij Wiki Sports

Winkel 2638

Ciöcc racefietsen bij Wiki Sports

De Italiaanse racefietsen van Ciöcc zijn nu in de Benelux en Duitsland exclusief leverbaar via Wiki Sports. De frames van de Ciöcc racefietsen worden volledig in Italië vervaardigd. Noviteit is de E-Veloce, een racefiets met trapondersteuning.

Ciöcc is opgericht in de jaren 60. Het Italiaanse merk vervaardigt in het thuisland frames van carbon, staal en titanium.

Frame op maat

De racefietsen worden geleverd met een frame met standaard geometrie. Daarnaast kan het merk een custom geometrie leveren. Klanten kunnen een frame op maat laten bouwen. Ook kun je je eigen design kiezen. Via de website van Ciöcc kun je zelf je droomfiets samenstellen.

Nieuw is de E-Veloce, een racefiets met ondersteuning. Het frame is handgemaakt in Italië met Dedacai Scandium buizen en ‘smooth welded’ lasnaden.

Polini-motor

De Italiaanse racefietsen van Ciöcc zijn nu in e Benelux en Duitsland exclusief leverbaar via Wiki Sports. De frames van de Ciöcc racefietsen worden volledig in Italië vervaardigd. Noviteit is de E-Veloce, een racefiets met trapondersteuning.

Voor de aandrijving zorgt een Polini-motor.

De prestaties zijn indrukwekkend te noemen, met een piekvermogen van 500 Watt en een bereik tot 180 km. Voor de aandrijving zorgt een Polini-motor.

De eerste E-Veloce fietsen zullen bij de Ciöcc-dealers te zien zijn vanaf juli. De E-Veloce is er vanaf € 5.499.

Reageer op dit artikel