nieuws

Complete fietsen van 3T bij Juncker Bike Parts

Winkel 3999

Complete fietsen van 3T bij Juncker Bike Parts
Mark Sanders en Anton Nijhuis van Juncker Bike Parts. Foto Tweewieler

Juncker Bike Parts presenteerde vanmorgen in de Fietser aan een select groepje dealers de nieuwe complete fietsen van 3T. Juncker heeft al ruim 10 jaar componenten van 3T in het assortiment en levert sinds vorig jaar ook frames. Dit assortiment is nu aangevuld met complete aerodynamische fietsen.

3T Cycling staat bekend om lichte high end componenten voor racefietsen en mountainbikes als sturen, stuurpennen, voorvorken, zadelpennen en wielen. Tijdens de presentatie voor dealers liet Mark Sanders, accountmanager Sport van Juncker Bike Parts, de nieuwste complete modellen van het merk zien. De 3T Strada Pro Bikeforce is het allernieuwste model met carbon aerodynamisch frame met 1 x 11 schakelsysteem van ontwerper Gerard Vroomen. Hij ontwierp de fiets met als uitgangspunt een complete fiets tegen een betaalbare prijs te maken. Mark Sanders over het merk 3T: “3T is geen merk voor de grote aantallen, maar wel aantrekkelijk voor de fietser die eens wat anders wil, gepositioneerd in het hogere segment. Voor een dealer is 3T een mooie aanvulling op zijn assortiment ‘gewone’ merken.” De consumentenprijs van de 3T Strada Pro Bikeforce is € 4.999,-.

3T Strada aerodynamische racefiets

Daarnaast biedt 3T de modellen 3T Strada en 3T Exploro die naar wens van de klant opgebouwd kunnen worden. De 3T Strada is een superlichte aerodynamische fiets dankzij de innovatieve bouw van het carbonframe. De fiets is afgemonteerd met SRAM 1×11 Force groep en discbrakes. Op het model kunnen banden van 25 tot 30 mm gemonteerd worden, wat de fiets geschikt maakt voor meerdere doeleinden.

3T Exploro gravelracer

De 3T Exploro is een aerodynamische gravelracer. Het frame is geschikt voor zowel race als offroad, geschikt voor racebanden tot 650B. Het model zit tussen race en MTB in en heeft de mogelijkheid voor montage van tassen, zodat de fiets ook voor avontuurlijke tochten gebruikt kan worden.

Exclusief dealerschap

Juncker Bike Parts wil het merk 3T exclusief aanbieden in de Benelux. Om dealer te kunnen worden, moeten er 2 complete fietsen afgenomen worden. Juncker biedt de dealer een vermelding op de 3T site in de Bike dealerlocator, zodat consumenten rechtstreeks bij de dealer uitkomen. Verder kunnen aangesloten winkels gebruikmaken van een 3T sporttrailer ter ondersteuning van een testdag en van de 3T Testvloot. Anton Nijhuis van Juncker vertelt dat 3T inmiddels ongeveer 5 dealers in Nederland heeft en 2 in België. “We willen in de Benelux doorgroeien naar maximaal 15 dealers. Het gaat om een exclusief merk met relatief lage aantallen.”

Foto's

Reageer op dit artikel