nieuws

AXA Fold: Vouwen, klikken en klaar

Winkel 1601

In Nederland worden vouwsloten steeds vaker gebruikt als extra beveiliging voor de fiets. De AXA Fold is de nieuwste toevoeging aan ons vouwsloten assortiment en kan perfect als tweede slot gebruikt worden. Met het compacte en moderne design is het een uitstekende aanvulling.

AXA Fold: Vouwen, klikken en klaar

Sponsored content door AXA

Past op alle frames

Bij de meeste vouwsloten moet het slot uit de houder omhoog geschoven worden. Bij veel fietsen gaat dat niet en komt het slot vast te zitten tussen het frame en de houder. De Fold daarentegen zit aan de onderkant in de houder, hierdoor kantel je hem er eenvoudig uit en past het slot op alle frames!

Houder

De AXA Fold wordt inclusief handige houder geleverd. Deze kan op de plek van de bidonhouder gemonteerd worden of je zet hem om de stang vast met de 2 meegeleverde strips. Dankzij het revolutionaire sluitmechanisme wordt het slot gefixeerd in de houder, waardoor het niet rammelt tijdens het fietsen.

Eenvoudig in gebruik

Dankzij de flexibele scharnierpunten en het lichte gewicht is het slot moeiteloos in gebruik. Het slot is
gemaakt van gehard staal en is bestendigd tegen aanvallen zoals knippen en trekken.

Handige click-in functie

De Fold heeft een handige click-in functie. Er is een uitsparing aan de zijkant gemaakt waar je de sluiting makkelijk inschuift. Zodra je dat doet hoor je een duidelijke klik. Nu kan de sleutel verwijderd worden en zit hij op slot. Verder heeft het slot een zacht omhulsel waardoor er geen krassen op het frame van de fiets komen.

Symmetrische sleutel

De AXA Fold heeft een symmetrische sleutel wat erg prettig is bij het openen en sluiten, zeker in het donker! Daarnaast is het slot voorzien van een stofkap die uw cilinder beschermd tegen vocht en vuil. Dit komt de duurzaamheid van het slot weer ten goede.

Verpakking en demonstratiemiddelen

Elk individueel product is verpakt in een mooie presentatie doos waarop de belangrijkste features getoond worden. Het gebruik van iconen op de verpakking geeft een duidelijke toelichting over de verschillen tussen alle types en zal up selling stimuleren. Voor uw winkel heeft AXA bovendien speciale in-store communicatie- en demonstratie middelen die de verkoop van de AXA vouwsloten bevorderen. Duidelijke toelichting van de features en de mogelijkheid om het slot uit te proberen en op te vouwen, zal elke consument overtuigen van het gemak van de AXA vouwsloten.

Snel en veilig een nieuwe sleutel

Extra sleutels kunnen eenvoudig besteld worden op axabikesecurity.com en wordt binnen enkele dagen geleverd. AXA is de enige leverancier die in eigen beheer sleutels produceert en verzendt. Hierdoor bieden wij een snelle service en zekerheid.

Dealerlogin sleutelservice

Via de dealerlogin kunt u als vakhandelaar simpel een account aanmaken om daarmee meerdere sleutels in een keer te bestellen voor uw klanten. Bijkomend voordeel is dat u als dealer een vast kortingspercentage van 15% op al uw bestellingen ontvangt.

Reageer op dit artikel