nieuws

AGU komt met Velo Love wielershirt voor dames

Winkel 841

AGU introduceert de Velo Love jersey. Een wielershirt voor dames met een stijlvolle print. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Olive en zwart-wit. De jeresey is onderdeel van AGU’s Trend-collectie voor dames. De leverancier belooft exclusiviteit dankzij een beperkte oplage.

AGU komt met Velo Love wielershirt voor dames
Foto AGU

Het nieuwe Velo Love wielershirt voor dames van AGU is, net als de hele Trend-collectie, modieus en stijlvol. “Technisch gezien voldoet dit damesshirt aan alle eisen van de moderne fietsster. Het heeft een mooie, aansluitende pasvorm en geeft je alle bewegingsvrijheid. De laser finished Lycra mouwen sluiten als een tweede huid om je armen. Een siliconen gripper in de tailleband houdt de Velo Love Jersey perfect op zijn plaats”, zegt AGU.

Hoog ademend vermogen

AGU Velo Love wielershirt

De Velo Love jersey is ook verkrijgbaar in de kleur Olive.

De 100% Polyester Interlock-stof droogt snel en heeft een hoog ademend vermogen. “Daardoor is oververhitting zo goed als uitgesloten”, aldus de leverancier. Dankzij een YKK-rits over de volledige lengte is het wielershirt gemakkelijk aan- en uit te trekken. Op hete zomerdagen kan de rits bovendien als extra ventilatiemogelijkheid dienen. De mesh rug zorgt ook voor goede ventilatie. Met drie achterzakken is er volop opbergruimte.

De AGU Velo Love jersey kost € 64,99.

Foto's

Reageer op dit artikel