nieuws

Uitbreiding montage Urban Iki fietsstoeltjes

Winkel 1336

Uitbreiding montage Urban Iki fietsstoeltjes
Urban Iki framebeugel. Foto Urban Iki

Urban Iki heeft twee nieuwe montagemogelijkheden aan het assortiment toegevoegd waardoor de producten op meer fietsen gemonteerd kunnen worden. Voor het voorzitje is een nieuwe montagemogelijkheid beschikbaar met de Compact Adapter en voor het achterzitje voor montage op het frame.

Met de nieuwe Compact Adapter van Urban Iki is montage mogelijk op Ahead stuurconstructies met en/of stuurpennen met een beperkte montageruimte tot 1,9 cm. Met verschillende inserts past de Compact Adapter op stuurpennen met een diameter van 21 t/m 28 mm. De Compact Adapter is zo ontwikkeld dat de montage van een Urban Iki voorzitje altijd kan in combinatie met een windscherm. Wordt een windscherm niet gemonteerd dan is er een afdekkapje die de montagebeugel netjes afdekt. Uiteraard is ook deze montagemogelijkheid getest aan de Europese norm EN14344 en goedgekeurd door het gerenommeerde onafhankelijke TÜV instituut. De Compact Adapter is als accessoire te bestellen vanaf week 17 bij Juncker Bike Parts. De verkoopadviesprijs is € 19,50.

Stijlvolle frame montage

Voor fietsen zonder geschikte drager is er nu een montagemogelijkheid met behulp van een stevige montagebeugel die bevestigd wordt op het fietsframe. Eenvoudig te monteren én met een TÜV keur. De montagebeugel is afgewerkt in de bekende Urban Iki stijl met oog voor design. De montage onderdelen zijn netjes weggewerkt en worden standaard geleverd met afdekkapjes in vier kleuren die passen bij de fietsstoeltjes. Met één montagebeugel heb je altijd bij elke kleur stoel een goede oplossing. De consumentenadviesprijs bedraagt € 27,50 en de montagebeugel is te bestellen vanaf week 17 bij Juncker Bike Parts.
In februari introduceerde Urban Iki een special edition van een fietszitje op een bijpassende Batavus Quip.

 

 

Reageer op dit artikel