nieuws

BIG Bicycles importeur van Bellelli kinderzitjes

Winkel 996

BIG Bicycles importeur van Bellelli kinderzitjes

BIG Bicycles is importeur geworden van Bellelli. Dit Italiaanse merk produceert sinds 1994 kinderzitjes. De stoeltjes zijn TUV-gekeurd en leverbaar in diverse kleuren.

Bellelli is een Italiaans familiebedrijf.  Het is in 1994 gestart met de ontwikkeling en de productie van kinderstoeltjes op de fiets en kinderaccessoires voor aan de fiets. Het merk levert inmiddels een compleet assortiment kinderstoeltjes.

Bellelli beschikt over eigen testfaciliteiten

Bellelli kinderzitje

De kinderfietsstoeltjes zijn in verschillende kleuren te leveren en beschikken over een verstelbare voet die op de beenlengte van het kind kan worden ingesteld.

“Bellelli voldoet aan de TÜV SÜD Germany normeringen om in Europa haar producten te mogen verkopen. De complete productie vindt plaats in Rovigo, Italië. De fabriek beschikt over een eigen ‘crash line’. Daarmee is het in staat alle fietsstoeltjes tot in detail te testen tot een maximum snelheid van 50 km per uur. Bellelli is ISO 9001 gecertificeerd”, zegt BIG Bicycles.

Verstelbare voet

De leverancier is verheugd met de toevoeging van het merk aan het assortiment fietsaccessoires. “Veiligheid staat immers voorop bij het vervoer van een kind op de fiets. De kinderfietsstoeltjes zijn in verschillende kleuren te leveren. Ze beschikken over een verstelbare voet die op de beenlengte van het kind kan worden ingesteld. Ook is er een extra bescherming aan de binnenzijde zodat de kinderbenen niet in de spaken kunnen komen.”

Reageer op dit artikel