nieuws

ANWB Blijven Fietsen Verzekering met track & trace

Winkel 10139

ANWB Blijven Fietsen Verzekering met track & trace

ANWB biedt consumenten een nieuwe fietsverzekering aan, de Blijven Fietsen Verzekering met track & trace-zender. De nieuwe fietsverzekering is beschikbaar vanaf 1 mei 2018 en kan alleen bij tweewielerspecialisten die samenwerken met ANWB Verzekeren worden afgesloten.

Iedere verkochte fiets wordt uitgerust met een track & trace-zender en een preventiesticker. De consument downloadt de ANWB Fietsen App en daarmee is de fiets verbonden. Wanneer de fiets wordt gestolen is één druk op de knop in de app voldoende, waarna de opsporingsdienst op zoek gaat naar de fiets.

Track & trace-zender alleen bij vakhandel

De track & trace-zender wordt gemonteerd door een tweewielerspecialist die samenwerkt met ANWB Verzekeren. Daarom kan de ANWB Blijven Fietsen Verzekering alleen bij een tweewielerspecialist afgesloten worden. Naast de zender wordt er ook een preventiesticker op de fiets geplaatst.

ANWB Fietspas onderdeel van verzekering

De ANWB Fietspas is een onderdeel van de ANWB Blijven Fietsen Verzekering. De ANWB Fietspas bevat naast de Wegenwacht Fiets Service, veel nuttige extra’s die via de ANWB Fietsen App eenvoudig beschikbaar zijn, zoals 24/7 pechhulp en juridisch advies bij een ongeval. Op de site van ANWB is voor consumenten een zoekfunctie aanwezig om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Exclusief voor ANWB Leden

De ANWB Blijven Fietsen Verzekering is exclusief voor ANWB-leden. ANWB-leden krijgen 5 procent korting. Per lid kan één Blijven Fietsen Verzekering afgesloten worden. Met de ANWB Fietsen App kan het track & trace-systeem geactiveerd worden. Leden kunnen hiervoor inloggen met hun ANWB Account en meteen profiteren van een handige fietsrouteplanner in de app. Twee dagen na het afsluiten van de ANWB Blijven Fietsen Verzekering is de verzekering zichtbaar in de app.

Samenwerking Unigarant en ANWB

Op de FietsVAK in 2014 maakte Unigarant  het nieuws bekend dat de naam Unigarant Brom-/fietsverzekering gewijzigd werd in ANWB Brom-/fietsverzekering. Unigarant is dochter van de ANWB en met deze naamswijziging profiteert de tweewielerspecialist van de bekendheid van de naam ANWB.

 

Reageer op dit artikel