nieuws

WilMar verlengt sponsorcontract met Team Sunweb

Winkel 635

WilMar verlengt sponsorcontract met Team Sunweb
Wilfred Furster (links) met ploegleider Iwan Stekenbrink van Team Sunweb. Foto WilMar

De samenwerking tussen Team Sunweb van kopman Tom Dumoulin en Sure-IT is verlengd tot 2021. Wilmar is daarnaast bezig met het ontwikkelen van een verhuurmodule waardoor klanten via de website van een fietsbedrijf een fiets kunnen reserveren en betalen.

Op 12 maart hield WilMar de voorlopig laatste gebruikersbijeenkomst. Daar werd meer verteld over de verhuurmodule voor de fietsbranche. WilMar is achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van deze module onder de naam WilMar Rental, speciaal voor fietsverhuur. Deze webbased module biedt klanten de mogelijkheid zelf een fiets te reserveren op de website van een fietsbedrijf en direct te betalen. Hierdoor kan een fietsspecialist verhuurfietsen beter managen, betalingen volgen en klanten registreren. WilMar Rental kan als aanvullende module voor WilMar Retail worden gebruikt of standalone.

Sponsorcontract Team Sunweb

In de Maaspoort in ’s-Hertogenbosch was op 20 maart een speciaal event van Team Sunweb waar de verlengde samenwerking met een ferme handdruk bevestigd werd op het podium tussen Furster en ploegleider Iwan Stekenbrink. “Wij verzorgen de logistieke automatisering van Team Sunweb”, aldus directeur Wilfred Furster. “We zijn natuurlijk een kleine sponsor in het geheel, maar het is leuk om mee te maken. En we kunnen nog eens iets leuks met dealers doen”, geeft Furster aan.

Wielrennen is teamsport

Stekenbrink gaf in een presentatie een kijkje achter de schermen van het aansturen van een grote wielerploeg als Team Sunweb, dat bestaat uit 125 leden. “Performance is People and Plan. Wielrennen is voor 100% een teamsport, ook al zitten er symbolen in die duiden op een individuele sport. Als team moet je het helemaal eens zijn met het doel dat bereikt moet worden en welke wegen bewandeld, of liever gezegd gefietst, moeten worden om dat te bereiken.”

Stelvio virtueel beklimmen

Na de presentatie van Stekenbrink konden 97 deelnemers samen met Tom Dumoulin de Stelvio virtueel beklimmen op een spinningbike. De ploeg van WilMar was ook van de partij en bestond uit WilFred Furster, Ryan Post, Gert Jan van Eijk, Aart Bout, Bard Duis en Michiel van de Kamp.

Op de hoogte blijven van het nieuws in de tweewielerbranche? Ontvang onze gratis nieuwsbrief, en meld u hier aan.

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel