nieuws

Spanninga introduceert Arco fietsverlichting

Winkel 1297

Spanninga introduceert Arco fietsverlichting

Spanninga komt met de nieuwe Arco fietsverlichting. De lampen passen op elke MTB, trekkingfiets of andere sportieve fiets. De lampen, met COB ledtechnologie, zijn leverbaar als voorlicht, achterlicht en als set.

De Arco fietsverlichting kenmerkt zich door het formaat en design. De lampen zijn superdun en modern vormgegeven. De lampen beschikken over COB ledtechnologie. Daarmee heeft de voorlamp een lichtopbrengst van 80 Lumen. Voor het achterlicht is dat 30 Lumen.

Oplaadbare batterij met USB-aansluiting

Spanninga komt met de nieuwe Arco fietsverlichting. De lampen passen op elke MTB, trekkingfiets of andere sportieve fiets. De lampen, met COB ledtechnologie, zijn leverbaar als voorlicht, achterlicht en als set.

De Arco’s hebben een forse lichtopbrengst dankzij ledtechnologie.

De lampen beschikken over een oplaadbare batterij, die zich middels een USB-aansluiting laat opladen. Batterijen vervangen hoeft dus niet. De Arco fietsverlichting wordt geleverd met een micro-USB-kabel. Opladen, bijvoorbeeld aan de laptop, kan in enkele minuten, zegt Spanninga.

Indicator voor de batterij

Volledig opgeladen hebben de lampen een brandduur van 8 uur in de Eco-modus, 10 uur in de Flash-modus en 5 uur in de normale modus. Een indicator waarschuwt de fietser wanneer de batterij leegraakt. De Arco’s worden geleverd met O-ringen in verschillende maten. Daarmee zijn ze snel te monteren op elk stuur, zadelpen of achtervork.

De adviesprijs voor een los voorlicht en achterlicht is 19,90 euro per stuk. Een set kost 35,90 euro.

Reageer op dit artikel