nieuws

QWIC breidt salesteam uit met Jeroen Horck

Winkel 1191

QWIC heeft het salesteam uitgebreid met Jeroen Horck. Als vertegenwoordiger zal hij verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van het merk en het onderhouden van de reeds opgebouwde relaties met bestaande dealers in Noord/Oost Nederland.

QWIC breidt salesteam uit met Jeroen Horck

Jeroen Horck heeft jarenlange ervaring in de fietsenbranche en kent alle ins en outs van de markt, zegt de fietsenfabrikant. “Zo heeft hij van jongs af aan gewerkt in een fietsenwinkel. Daar is hij begonnen als verkoopmedewerker. Uiteindelijk is hij mede-eigenaar geworden van fietsenwinkel Landewe in Enschede. Na vijf jaar ondernemerschap werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met een groot netwerk en uitgebreide kennis, is hij een sterke toevoeging aan het team.”

Snelle groei QWIC

De uitbreiding van het salesteam is nodig, zegt QWIC, door de snelle groei van het merk. De elektrische fietsen van de Nederlandse fabrikant worden verkocht door ruim 450 dealers. Die bevinden zich in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit artikel