nieuws

Bioracer en KNWU breiden partnership uit

Winkel 542

Kledingmerk Bioracer en de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) hebben de onderlinge samenwerking verder uitgebreid op weg naar de Olympische Spelen van Tokio 2020, met een intentie tot verlenging daarna.

Bioracer en KNWU breiden partnership uit

“Deze uitbreiding biedt de KNWU extra ruimte en mogelijkheden. We hebben grote en succesvolle selecties. Met Bioracer hebben we een partner met veel expertise en ook een staat van dienst op het gebied van innovatie”, zegt Vincent Luyendijk, directeur KNWU.

‘Bioracer racekleding draagt bij aan ontwikkeling wielersport’

“De KNWU heeft succesvolle selecties in alle disciplines. Met onze racekleding dragen wij bij aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse wielersport. De feedback die we krijgen vanuit de renners wordt steeds gebruikt bij de doorontwikkeling van onze producten als BioracerMotion, BioracerAero en BioracerSpeedwear. Onze visie om de atleet beter te maken sluit naadloos aan bij de ambities van de KNWU”, vult Mathieu Hermans, product manager Bioracer, aan.

Reageer op dit artikel