nieuws

Van Nicholas levert Skeiron in 5 special edition varianten

Winkel 1794

Van Nicholas komt met 5 verschillende ‘special edition artwork’ versies van de Skeiron. Tweekleurige decals sieren de bovenbuis, onderbuis en voorvork in een ontwerp dat de snelheid van de fiets benadrukt. De verkrijgbare kleurstellingen zijn oranje/zwart, rood/zwart, antiek bruin/zwart, roze/grijs en geel/bruin.

Van Nicholas levert Skeiron in 5 special edition varianten

De Van Nicholas Skeiron won eerder al een Eurobike Gold Award. De Skeiron kenmerkt zich door zijn minimalistische design. “Wij zijn een groot liefhebber van de pure schoonheid van titanium. Daarom kiezen we er bewust voor om dit materiaal zo min mogelijk te verstoppen”, zegt general manager Ralph Moorman.

“Uiteraard is de Skeiron ook nog verkrijgbaar in zijn traditionele vorm met minimalistische decals. Maar wij wilden eens iets visueel verrassends ontwikkelen voor Van Nicholas-rijders die iets meer kleur op hun fiets kunnen waarderen. Wij zijn in ieder geval van mening dat het nieuwe artwork een aantrekkelijke optie is voor de liefhebber. Het voegt wat ‘fun’ toe aan onze collectie.”

Van Nicholas heupfles in bijpassende kleur

Om de lancering van het nieuwe artwork te vieren, ontvangt iedere online besteller van een Skeiron met een van de vijf nieuwe looks er gratis een titanium heupfles bij. De heupfles wordt geleverd in bijpassende kleurstelling. “Perfect voor de rijder die het belangrijk vindt dat ieder onderdeel van zijn uitrusting bij elkaar past. Zo kun je na een lange rit ‘bijtanken’ in Van Nicholas stijl”, zegt de fabrikant.

Lees verder onder de foto.

Van Nicholas heupfles Wie online een Skeiron special edition bestelt, krijgt er gratis een bijpassend, titanium heupfles bij.

Interne bekabeling en ultieme stijfheid

De Skeiron heeft interne bekabeling voor een strakke uitstraling en aerodynamisch voordeel. Andere kenmerken zijn een press-fit bottom bracket, taps toelopend balhoofd, bovenbuis en liggende achtervork. Die zorgen samen met 12 mm steekassen voor een optimale stijfheid op de vier grootste stresspunten. Schijfremmen en het Di2 elektronisch schakelsysteem zijn een optie.

De Skeiron met ‘special edition artwork’ is verkrijgbaar vanaf €3.599,-. Losse framesets met voorvork zijn verkrijgbaar voor €2.199,-

Van Nicholas komt met 5 verschillende 'special edition artwork' versies van de Skeiron. Tweekleurige decals sieren de bovenbuis, onderbuis en voorvork in een ontwerp dat de snelheid van de fiets benadrukt. De verkrijgbare kleurstellingen zijn oranje/zwart, rood/zwart, antiek bruin/zwart, roze/grijs en geel/bruin. De verkrijgbare kleurstellingen zijn oranje/zwart, rood/zwart, antiek bruin/zwart, roze/grijs en geel/bruin.

Reageer op dit artikel