nieuws

Tracefy in top-10 European Startup Prize 2018

Winkel 695

Tracefy is doorgedrongen tot de top-10 van de European Startup Prize 2018, een verkiezing voor Europese duurzame mobiliteit-startups. Van de 500 deelnemende startups is Tracefy als enige Nederlandse startup geselecteerd bij de laatste 10.

Tracefy in top-10 European Startup Prize 2018

Tracefy zal deelnemen aan een aantal tech events door Europa. Daarbij worden vijf hoofdsteden worden bezocht. Daar krijgen ze de kans om klanten, investeerders, business accelerators en lokale partners te ontmoeten.

Op 22 februari 2018 moet de start-up hun product in Brussel tijdens de prijsuitreiking pitchen. De jury zal dan de beste vier bekendmaken. Deze vier bedrijven krijgen dan voor een half jaar op maat gemaakt business en juridisch advies van de Boston Consulting Group en andere partners.

Tracefy app voor e-bikes

Het in Delft gevestigde bedrijf biedt IoT-oplossingen voor tweewielers. Het ontwikkelde onder meer een app voor e-bikes. Daarmee kunnen fietsers hun e-bike volgen en snel terugvinden bij diefstal, maar ook calorieën en kilometers bijhouden en vanaf de bank checken hoe vol de accu is. Ook biedt het bedrijf fleetmanagementsystemen voor systemen.

Lees ook: Q-Music plaatst lokfiets met Tracefy systeem in Amsterdam

Reageer op dit artikel