nieuws

SKS Germany met nieuwe fietsaccessoires op Bike MOTION

Winkel 657

SKS Germany met nieuwe fietsaccessoires op Bike MOTION
Voor het eerst te zien op de Bike MOTION is het Monkeylink modulair spatbordsysteem

SKS Germany is aanwezig op de komende Bike MOTION (2-4 maart). SKS toont er het zeer uitgebreide assortiment aan fietsaccessoires, met veel nieuwe producten. Een primeur op de Bike MOTION is bijvoorbeeld de nieuwe Velo Cage bidonhouder.

SKS Germany levert een uitgebreid assortiment aan fietsaccessoires voor allroad, road en mountainbikes. Op de komende Bike MOTION toont SKS alle nieuwe producten. En dat zijn er nogal wat. Zo presenteert SKS de jongste Bike Liquids. De Bike Liquids zijn producten voor reinigen, smeren en conserveren. Zoals de Lube Your Chain kettingolie op teflonbasis. Met de gepatenteerde applicator smeer je de ketting zonder knoeien.

Monkeylink modulair spatbordsysteem

Voor het eerst te zien op de Bike MOTION is het Monkeylink modulair spatbordsysteem (zie de video hieronder). Dit laat zich bevestigen met een krachtige magneet. Bij E-MTB’s pakt het systeem bovendien de voeding van de fietsaccu en is het licht bedienbaar op de fietsdisplay. Voor gewone MTB’s is er een versie met oplaadbare batterijen.

Tekst gaat verder onder video

Andere opvallende producten van SKS op de Bike MOTION zijn de RideAir navulbare luchtbidon, het aluminium spatbord Edge Al voor city- en trekkingfietsen, de Velo 65 spatbordset voor 29″mountainbikes en het X-Guard spatbord voor op de onderbuis. Verder toont SKS de Black Beauty bidons en spatbordbeugeltjes voor verende voorvorken.

Reageer op dit artikel