nieuws

Simson voegt 250ste dealer toe aan netwerk

Winkel 525

Simson heeft de 250ste dealer toegevoegd aan het landelijke netwerk. Grauwelman Tweewielers in Culemborg is de jongste dealer van de fietsonderdelen en fietsaccessoires van het merk. De retailer werd verwelkomd door Simson met een bos bloemen en een taart.

Simson voegt 250ste dealer toe aan netwerk
Grauwelman Tweewielers werd als 250ste dealer getrakteerd op een bos bloemen en een taart door Simson.

Simson heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het uitbreiden van het dealernetwerk. Het merk wil dealers die 3 meter of meer schappresentatie Simson in de winkel hebben staan. Hiermee wil het een landelijk dekkend netwerk creëren. Het doel is tweeledig. Enerzijds moeten bezoekers van de website eenvoudig fietsonderdelen en -accessoires kunnen vinden. Daarnaast wil het Simson voorzien in een landelijk optimale beschikbaarheid van hun producten. “Zo bieden we steun aan onze dealers met het genereren van traffic in hun fietsenwinkels”, zegt het merk.

‘Dealers trekken lokaal meer klanten aan’

Een erkende dealer krijgt op de website een plek in de ‘Dealer Locator’. Hier vinden consumenten hun dichtstbijzijnde dealer. “Zo is er altijd een dealer dichtbij”, zegt salespromotor Theo van Es. Hij is trots dat dealers zich graag aanmelden voor deze service.”Zo kunnen onze dealers lokaal meer klanten aantrekken, en dat is wat zij graag willen.”

Simson zoekt door het hele land nog nieuw dealers, om het netwerk verder uit te breiden.

Reageer op dit artikel