nieuws

RFR accessoires en onderdelen nu bij Oneway Distribution

Winkel 341

Het complete assortiment onderdelen en accessoires van het Duitse RFR (Ready for Race) is nu verkrijgbaar via Oneway Distribution. Het behelst 7 productgroepen, met onder meer zadelpennen, verlichting, pedalen, sloten, pompen, handschoenen en overschoenen.

RFR accessoires en onderdelen nu bij Oneway Distribution

RFR komt uit de keuken van Cube bikes, en biedt een assortiment essentiële fietsaccessoires en fietsonderdelen. De RFR accessoires en onderdelen zijn er voor sportieve fietsers en stadsfietsers. Kenmerken zijn, zo zegt Oneway Distribution, de strakke looks, het duurzame design en de aantrekkelijke prijsstelling.

RFR beschikt over een eigen testlaboratorium, waar de producten strenge tests ondergaan. Op die manier kan het merk een hoge kwaliteitsstandaard garanderen, zo zegt het. De RFR accessoires en onderdelen zijn er voor elk merk fiets.

‘Mooie presentatie met RFR accessoires’

RFR fietsaccessoires

RFR accessoires zorgen voor een mooie presentatie in de winkel.

“Het RFR Shop Concept zorgt voor een mooie presentatie van het uitgebreide assortiment in iedere winkelruimte, groot of klein. RFR is nu verkrijgbaar bij zowel Oneway Distribution als Oneway Bike Industry”, zegt marketing manager Carola Noordermeer van Oneway.

Reageer op dit artikel