nieuws

Polisport introduceert Balance Bike loopfiets

Winkel

Polisport introduceert de Balance Bike; een loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar. Met de Balance Bike leren de allerkleinsten te sturen, evenwicht te bewaren en hun motoriek te ontwikkelen. De Balance Bike komt in twee kleurcombinaties en heeft een advies verkoopprijs van € 59,95.

Polisport introduceert Balance Bike loopfiets

De Polisport Balance Bike loopfiets is voorzien van een ingebouwde stuurbegrenzer. Deze helpt de kleine berijder controle te houden over hoever hij of zij het stuur draait. De handvatten zijn van comfortabel rubber gemaakt. Het ergonomisch gevormde zadel is in hoogte verstelbaar. Daardoor kunnen kinderen de Balance Bike zo lang mogelijk gebruiken. De schokabsorberende, 240 mm wielen van EVA-materiaal bieden extra comfort. Bovendien kunnen ze niet lek gereden worden.

Loopfiets geleverd met stickerset

Polisport introduceert de Balance Bike; een loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar.

De Balance Bike loopfiets heeft een verstelbaar zadel.

De Balance Bike is er in twee kleurcombinaties; crème/mint en grijs/crème. Beide kleuren worden geleverd inclusief twee stickersets. Hiermee kunnen de fietsjes een stoerder of juist liever uiterlijk krijgen. De Balance Bike wordt geleverd in een doos die meteen geschikt is voor winkelpresentatie (605 x 395 x 130 mm). Montage is in een handomdraai gedaan. Na uitklappen en vastdraaien van de achterbrug en het rechtzetten en vastdraaien van het stuur is de loopfiets klaar voor gebruik.

Reageer op dit artikel