nieuws

Kruitbosch met nieuwe merken op Bike MOTION

Winkel 719

Kruitbosch groeit binnen het sportieve fietssegment. Het bedrijf presenteert aankomend weekend op de Bike MOTION van al hun sportmerken de noviteiten. Daarnaast introduceren ze een aantal nieuwe sportmerken. Kruitbosch is exclusief leverancier geworden van de merken Novatec (wielen en naven), FLR (fietsschoenen) en Ledlenser (verlichting).

Kruitbosch met nieuwe merken op Bike MOTION
Novatec is een van de nieuwe merken van Kruitbosch. Te zien op Bike MOTION. Foto Tweewieler

Naast de nieuwe merken heeft Kruitbosch de samenwerking versterkt met Abus in het segment helmen en met Wowow in het segment reflecterende kleding en accessoires.

Introductie nieuwe merken

FLR is een nieuw merk in de markt van fietsschoenen. Elke schoen is ontworpen in nauwe samenwerking met professionele wielrenners over de hele wereld.
Novatec is een Taiwanees merk met een sterke prijs-/kwaliteitverhouding met lichtgewicht en innovatieve naven en wielen. Nieuwe van Novatec is de parabolische Rim-technologie – voor optimale verdeling van de krachten over de hele velg. De Jetfly HD is een wielset met een gewicht tot 140 kg en een gewicht van slechts 1515 gram.

Noviteiten 2018 huidige merken Kruitbosch

De nieuwe Brooks Cambium zadels All Weather hebben een gevulkaniseerde rubber- en waterdichte nylon top. Door de natuurlijke flexibiliteit, zorgt dit naast extra comfort, ook voor maximale duurzaamheid.
Topeak komt met de opvolger van de meest verkochte vloerpomp, de Joe Blow Sport III. Topeak is bekend van diverse sportieve accessoires, variërend van tools, pompen, tassen, dragers en verlichting.
Ergon introduceert dit jaar een complete MTB/race zadellijn voor vrouwen en een revolutionair nieuw zadel ontwerp de ST CORE specifiek voor toerfietsen en E-bikes.
Het sport-specifieke brillenmerkTifosi verrast met een sprankelend design, de Davos.
Kruitbosch is op de Bike MOTION te vinden op stand D064  in hal  10 .

Reageer op dit artikel