nieuws

Cádomotus Omega is fietshelm, tijdrithelm en schaatshelm in één

Winkel 1116

Cádomotus Omega is fietshelm, tijdrithelm en schaatshelm in één

De Cádomotus Omega Aerohelm is genomineerd voor de komende Bike MOTION Award. Het bijzondere aan de Omega Aerohelm is dat het een fietshelm, tijdrithelm en schaatshelm in één is.

Cádomotus is een mondiaal wedstrijdmerk uit het schaatsen en skeeleren. “Met een aantal succesvolle accessoires richten wij ons sinds kort ook op fietsers en triatleten. Naar aanleiding van onze stand op de WK Triathlon in Rotterdam vorig jaar is er veel belangstelling ontstaan. Daarom presenteren we ons op de Bike MOTION”, zegt Diederik Hol van Cádomotus.

Multifunctionele fietshelm

De Cádomotus Omega Aerohelm is meteen genomineerd voor een Bike MOTION Award. De Omega is ontwikkeld als schaatshelm, waarbij aero-eigenschappen uit het fietsen toegepast zijn. “Deze helm is een veilige en goedgekeurde aero fietshelm, tijdrithelm en schaatshelm in één”, zegt Hol.

De Cádomotus Omega Aerohelm

De Cádomotus Omega Aerohelm is ontwikkeld als schaatshelm, waarbij aerodynamische eigenschappen voor het fietsen zijn toegepast.

65% van de marathonschaatsers rijdt met een Cádomotus helm. “Daarnaast reed afgelopen jaar de Elite wielerploeg van NWVG-Fila (met een aantal bekende schaatsers zoals Kjeld Nuis en Sven Kramer) ook met onze Omega-helm. Voor komend seizoen hebben meer clubs en teams voor Cádomotus helmen gekozen.”

Het merk levert meer accessoires voor fietsers. Een voorbeeld is de Versatile sporttas. Ontwikkeld als schaatstas, maar ook te gebruiken als waterdichte fietsrugzak voor wielrenners.

Reageer op dit artikel