nieuws

Standhouders Bike MOTION en E-bike Xperience bekend

Winkel 2545

Standhouders Bike MOTION en E-bike Xperience bekend
Foto Bike Motion Benelux

Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs worden aankomend weekend voor de eerste keer naast elkaar georganiseerd op 2, 3 en 4 maart 2018. Met een toegangsbewijs kunnen bezoekers naar alle drie beurzen. De vrijdag is de speciale vakdag van Bike MOTION, deze is dan geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

De eerste twee uren op die dag kunnen alleen vakbezoekers de Bike MOTION bezoeken, daarna is de beurs ook geopend voor consumenten. Vakbezoekers kunnen daarna gewoon op de beurs blijven. Vakbezoekers kunnen zich na het aanvragen van een vakbezoekerscode registreren voor gratis toegang.

E-bike Xperience 

E-bike Xperience opent vrijdag om 12.00 uur en is die dag geopend tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Op E-bike Xperience zijn honderden testfietsen aanwezig van ruim 50 aanwezige merken. Er zijn modellen te testen met motoren van Bosch, Continental en Shimano Steps. Consumenten kunnen ervaren hoe het is om met een e-bike een helling op te fietsen en of met 50 km/h over het speed pedelec parcours te razen met een speed pedelec.

Video E-bike Xperience 2017

Speciaal indoor testparcours

Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcours aangelegd, epowered by Bosch. Op het parcours is bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle speed pedelecs is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt kunnen worden. 

Plattegrond met standhouders

Op de site van Bike MOTION en E-bike Xperience kunt u een plattegrond downloaden met een lijst van deelnemers. Ook is daar meer informatie te vinden over de actitiveiten die tijdens de beurs georganiseerd worden.

Uitreiking verkiezing op Bike MOTION

De uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 is tijdens een speciaal evenement op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. De uitreiking is op zondagmiddag 4 maart 2018 tijdens een feestelijk evenement in het Jaarbeursgebouw. Daar worden de Provinciewinnaars voorgesteld en is de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar van de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2018.

Programma Tweewielerwinkel van het Jaar

De feestelijke uitreiking start om 14.30 uur met ontvangst met koffie en thee. Van 15.00 tot 15.30 uur is de uitreiking van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Daarna is tot 16.30 uur de Tweewieler netwerkborrel.

Openingstijden Bike MOTION

  • Vrijdag 2 maart: 10.00 uur – 21.00 uur
  • Zaterdag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
  • Zondag 4 maart: 10.00 uur – 17.00 uur

Openingstijden E-bike Xperience

  • Vrijdag 2 maart: 12.00 uur – 17.00 uur
  • Zaterdag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
  • Zondag 4 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
Reageer op dit artikel