nieuws

ABUS GameChanger fietshelm naar wens te customizen

Winkel 645

ABUS GameChanger fietshelm naar wens te customizen
De ABUS GameChanger kan vanaf 50 stuks naar wens gecustomized worden.

ABUS lanceert een nieuw concept genaamd ‘GameChanger #ID’. Dit maakt het mogelijk om de high-end fietshelm, de aerodynamische ABUS GameChanger, geheel naar wens te customizen. De helm kan worden samengesteld zoals de klant wil. “Ideaal voor fietsverenigingen, clubs en bedrijven”, zegt ABUS.

De ABUS GameChanger fietshelm wordt gebruikt door diverse wielerploegen. Vlasman Cycling Team (UCI Continental), Delta Cycling Rotterdam (Continental), de dames van Parkhotel Valkenburg Cycling Team (UCI Women Team) en het Movistar Team (UCI ProTour) rijden met speciaal ontworpen ABUS helmen.

Eindeloze mogelijkheden met Abus GameChanger

Abus GameChanger fietshelm

Met het ‘GameChanger #ID’-concept zijn alle mogelijke kleurstellingen mogelijk.

ABUS maakt het nu voor iedereen mogelijk om met een op maat gemaakte GameChanger helm te rijden. Met het concept GameChanger #ID wordt de helm, samen met de klant, geheel naar wens samengesteld. De klant bepaalt het kleurgebruik, de afwerking en de graphics. “Of het nu gaat om een neon yellow variant met logo’s van een vereniging, of een paarse helm met een matte afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos”, zegt ABUS.

Een customized GameChanger is mogelijk vanaf 50 stuks. De helm is verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Reageer op dit artikel